Foredrag

Book et foredrag.

Til virksomheder, organisationer, stat, kommuner, skoler, universiteter og private.

Foredrag inspireret af indholdet i min nye bog: SLANK LET METODEN – ENDELIG FRI for EMOTIONEL AFHÆNGIGHED af mad og slik.

Sund – Slank – Selvtillid FOREDRAG med Ole Vildmand

 • Afklaring af spise og tankemønstre
 • Kostvejledning og Spise Psykologi
 • Fysisk, mental og emotionel sundhed og velvære
 • Alternativ stress reduktion og emotionel optimering
 • Selvtillid og selvværd – fundamentet for ægte succes
 • Positiv psykologi og spirituel resultat coaching
 •  Tips & Tricks til at bryde mønstre og skabe gode vaner
 • Hypnose visualiseringer og Feel-Good øvelser
 • Tænk Dig Slank – spirituel slankemetode baseret på Loven Om tiltrækning

Jeg tilbyder opfølgning og udviklings coaching for grupper og enkeltpersoner.

Andre  foredrag

 

Mental Sundhed – Jeg er mere end “GOD NOK”

TRO BYGGER BRO – Tro på dig selv og være selv kærlig er vejen til succes

Tv, aviser, ugeblade og sociale medier  har meget fokus på et stærkt stigende problem. Mangel på mental sundhed rammer flere og flere.Helt unge piger og kvinder er i fokus men det gælder alle aldersgrupper. Angst, depression,  stress, ikke “at passe ind eller høre til” og frygten for ikke at “være nok” rammer både teenagere, unge og ældre.  Sygefravær og mistrivsel blandt ansatte, mistrivsel i skolen eller i privatlivet er et stigende problem for befolkningen i et af “verdens lykkeligste lande”.

Hvad skyldes det?

Årsagen er, at selvværd og selvtillid er pillet ud af os i barndommen, eller vi har fået det falske billede i dåbsgave.. Nogle føler sig også generte, hæmmede og indelukkede. Andre  praler, mobber eller er dominerende. Jeg er “ikke nok” er det mest almindelige problem. Ikke god nok som den “man er”.  Ikke smart nok, klog nok, lækker nok, populær nok, slank nok, ikke værd at elske – hverken af sig selv eller af andre. Det rammer også i parforhold, sociale relationer, på jobbet, i skolen og udenfor skolen.

Har jeg en løsning på problemet?

Ja, jeg har en effektiv metode og løsning på, hvordan man renser og genopbygger psyken til fremtiden og bliver “mere en nok”. Vi kan rydde op i det, vi har “lært at tro om os selv” og genskabe et nyt indre selv billede. Vi kan finde en indre ro, tro og mental styrke. Skridt for skridt eller i kvantespring kan vi opbygge stærke og positive overbevisninger, hvor vi ser os selv i et helt nyt lys, som andre bliver tiltrukket af som bier af blomster. Vi begynder selv at blomstre og se livet som noget fantastisk.

Vi kan komme i mental topform, blive fyldt med begejstring og optimisme om fremtiden og opleve at være mere end god nok. At lære at elske os selv som vi er, er det største livs forandrende skridt vi kan tage.

Jeg tilbyder:

 • foredrag,
 • introduktions foredrag til min metode til at opnå mental sundhed.  At blive tilfreds med sig selv og opnå mental trivsel og velvære er nøglen til et glædefyldt og produktivt liv.
 • workshops og forløb med gruppe coaching og privat coaching

 

Loven Om Tiltrækning & Kunsten at Modtage

Måske de vigtigste universelle, spirituelle love, der eksisterer. Kender du dem og virker de for dig, når det gælder at opnå dine drømme mål? Hvis ikke så er dette foredrag et absolut must. Jeg forklarer blandt meget andet en 3 trins model, som alle kan forstå og alle kan få til at virke. Det betyder, at de ting du ønsker skal komme ind i dit liv eller forsvinde ud af dit liv – kan gå i opfyldelse.

Vil du lære at praktisere “magnetisk tiltrækning” i den usynlige spirituelle verden så vel som den fysiske verden? Så skal de fleste af dine tankemønstre og vaner vendes på hovedet. En del af hemmeligheden til din succes gemmer sig i din hverdag, dit fokus og din måde at forholde dig til de mål, du sætter dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s