Hvilke typer overvægt virker Virtuel Gastric Band Hypnose på?

Du kan netop opnå de resultater du ønsker, fordi systemet direkte kan ændre de emotionelle årsager til din overvægt – eller det kan bruges til alene at ændre de dårlige vaner.

Er du for eksempel en ung livsglad pige der drikker cola, regelmæssigt spiser fastfood eller går i byen og drikker en del alkohol? Disse vaner ( også alkohol vaner) lægger kilo på kilo. Så med Virtuel Gastric Band Hypnose systemet vil det være meget let for dig at reducere din vægt til idealvægten – og holde den, uden overhovedet at skulle tænke på det. Tag kontakt via telefon 26142211 eller send en mail og lad os hjælpe dig.

Har du forsøgt med 117  kure
Her vil du opdage, at du slet ikke behøver at kæmpe som før. Du har derimod fået en indre ”uforklarlig” motivation til at gøre det rigtige i alle de ”farlige” situationer. Du kan stille og roligt se tøj størrelsen blive mindre og mindre. For hver1 centimeter du taber dig, bliver dit selvværd og din selvtillid10 centimeter større. Tag kontakt med os via mail eller telefon. Måske kan vi hjælpe dig lettere end du tror.

Overvægtige børn eller børn der ikke trives. Børnene kan have arvet de dårlige vaner og selvopfattelse fra deres forældre. De kan også af forskellige årsager blive moppet i børnehaven eller i skolen, så mad bliver deres primære måde at få trøst og dulmet de psykiske sår. Vi kan med give børn ny tro på sig selv og nye vaner – og så er der intet, der er umuligt at forandre. Kontakt os hvis du står med nogle af disse udfordringer i familien eller i dit arbejde.