Artikel

Denne artikel om Vildmand Gastric Band Hypnose er fra ugebladet Hendes Verden – uge 44, 2012
Ugebladet sendte deres “værste vægttaber” til Ole Vildmand. Læs selv hvordan hun oplevede sessionen…

artikel1

artikel2

Et nyt system baseret på hypnose, psykologi og visualisering er kommet til Danmark. Virtuel Gastric Band Hypnose er udviklet i udlandet og videreudviklet af danske Ole Vildmand. Gennem hypnotisk påvirkning bliver du gentrænet til at være mæt med mindre mængder mad, fordi hypnoterapien overbeviser hjernen om, at din mave er blevet gjort mindre. Systemet tillader dig at spise, hvad du ønsker, men det sætter dig i stand til at indtage mindre portioner og gør det lettere for dig at foretage sundere valg.

  • Resultatet af Virtuel Gastric Band Hypnose er nye, sundere vaner, ny selvtillid og ny livsstil. Og det selvværd og den livsglæde der følger, ved at opleve kontrol og forandret livsstil, er den virkelige belønning, siger professionel hypnotisør gennem mange år, Ole Vildmand.
  • Det er helt bestemt IKKE en diæt eller kur – vi ved jo, at kure kun har en kortsigtet virkning. Men det forandrer, hvordan du tænker om mad. Det hele handler om ændring af livsstil og vaner, samt at forøge dit selvværd og din selvtillid – vægttabet er blot en sidegevinst, fortæller han. Ole Vildmands erfaring viser, at chancen for succes er overvældende stor, også for de, som tidligere har ”prøvet alt” uden succes.
  • Jeg glæder mig til, at kendskabet til denne, næsten usvigeligt sikre metode bliver kendt, og kan komme både børn og voksne til gode. Det fantastiske er nemlig, at man kan lave gruppe sessioner og påvirke mange mennesker samtidigt til at ændre deres livsstil, overbevisninger og vaner, slutter han.