Pressemeddelelse

Pressemeddelelse

 

Gastric Band Slanke Hypnose – Vildmand metoden.

180 minutter er nok til at opnå det “umulige” – emotionel frihed fra overspisning og søde sager.

Ole Vildmand hjælper 3 ud af 4 overvægtige til permanent vægttab efter blot 1 session på 180 minutter. Det foregår med det ny udviklede slanke system, som bygger på Gastric Band Hypnose, Spise Psykologi og kostvejledning.

Den globale medie interesse skyldes  primært den virtuelle hypnotiske ”Gastric Band operation”, hvor klienternes underbevidsthed påvirkes til at opleve ”operationen” som virkelig og derfor oplever deres mavesæk på størrelse med en golfbold.  Klienterne oplever det meget let at spise mindre, foretage sundere valg og gå i gang med motion. Ole vildmand har imidlertid forbedret og effektiviseret metoden ved at tilføje Spise Psykologi og SANE kostvejledning, som bygger på videnskab og forskning.

EMOTIONEL FRIHED fra mad og sukker er imidlertid det store mantra i vores metode. Vi har fundet nøglen til at befri alle for årsagen til overvægt eller usund slik adfærd trods bedre vidende. 20 minutter er alt vi behøver til at finde den følelsesmæssige årsag – og samtidigt klippe de emotionelle bånd. Mange ikke-overvægtige har også “krig” inde i hovedet og bruger både tid og energi på at “bekæmpe” deres trang.

Vi har nu i 5 år anvendt og videre udviklet vores metode sammen med flere hundrede succesfulde slanke klienter og deres tilbagemeldinger. Så vi har 100 % dokumentation for dets effekt på underbevidstheden og tankemønstre.

Kathrine Friis og Ole Vildmand Friis er Danmarks første certificerede Spise Psykologi Coaches.  Vi formidler ny viden om, at den mad vi spiser kun er halvdelen af historien. Den anden og lige så afgørende del for en sund og slank krop er vores mentale tilstand før og under måltidet. Vores psykiske tilstand afgør, om kroppen kan forbrænde kulhydrater og optage næringsstoffer fra maden.

www.gastricbandhypnose.dk

http://www.FRIIS-livsstil.dk

E-mail: olevildmand123@gmail.com                 Mobil: 26142211