Terapi

 

Mental Sundhed – en ødelæggende mangelvare i privatlivet, i skolen og i karrieren.

Aviser, ugeblade og TV  har meget fokus på et stærkt stigende problem. Angst, depression,  stress, ensomhed og frygten for ikke at høre til rammer både børn, teenagere, unge og ældre.  Sygefravær og mistrivsel blandt ansatte, mistrivsel i skolen eller i privatlivet er et stigende problem for befolkningen i et af “verdens lykkeligste lande”. Mental mistrivsel fører til fysisk og psykisk sammenbrud og sygdom.

Hvad skyldes det?

Det skyldes, at så mange føler sig utilstrækkelig og “ikke god nok”. Følelsen af ikke være være nok  får mennesker til at skjule det og presse sig selv endnu hårdere, for ikke at blive afsløret. At være arbejds narkoman, uheld i kærlighed, føle sig ensom, gå meget op i sit udseende, få bedre karakterer og ønsket om at “høre til” har alle den samme årsag. Selv meget succesfulde, rige og berømte mennesker lider under deres selvopfattelse. De føler, de er fake og er altid bange for at blive gennemskuet og afsløret. Anerkendelse og kærlighed trænger ikke ind.

Den dybere årsag til mangel på mental sundhed?

Vi er alle startet i livet med at holde af os selv. Barndoms og ungdoms oplevelser kan give os livsvarig skade eller påvirkning af psyken. Bortset fra grove oplevelser vokser vi op uden at forstå, at  vores selvopfattelse har taget skade. Den skade skaber nogle u-hensigtsmæssige tankemønstre, som bliver til vaner. Inden vi ser os om, er vi blevet til et menneske, der “passer til” det indre selv billede, der er gemt i psyken og formet i barndommen og ungdommen. Det menneske lever ikke op til at være klog, dygtig, se godt ud, lykkelig, højproduktiv, succesfuld, fyldt med selvtillid, selvværd og værd at elske. Derfor søger vi at skjule, overpræstere lade som om. Derfor bryder vi sammen, for vi er “ikke nok”.

Har jeg en løsning på problemet?

Ja, jeg har en effektiv løsning på, hvordan man renser ud i fortiden og genopbygger psyken til fremtiden og bliver “mere en nok”. Vi finder den indre tro på os selv, der skaber den ydre forandring, som andre bliver tiltrukket af. At kunne fungere optimalt og være god nok, som den man er. Det er, hvad terapien handler om.

Metoden:  Med HTT – Hurtig Tranformations Terapi, som også omhandler hypnose og visualisering, finder du årsagen og du får en forståelse af dit problem. Derefter rydder vi op i fortiden og bygger eller styrker en selvopfattelse, der passer til fremtiden.