Hvad koster det?

HVAD KOSTER  Gastric Band Hypnose sessionen:

København: Her er prisen Kr. 3.200- for en 4-timers session. En eventuel follow-up session koster 1.450.-

Middelfart/Vejle: Et tillæg for på blot Kr. 300.- til delvis dækning at rejse og lokale udgifter.

Ole Vildmands Gastric Band Hypnose Koncept har en omgående positiv virkning på sind og krop. Effektivt vægttab uden kur en et af resultaterne fordi du er befriet for din emotionelle afhængighed af mad og slik. Tro på sig selv, energioverskud, glæde, grænsesætning og  et generelt styrket selv-billede er helt almindelige tilstande efter blot 1 session af 3 timers varighed.

En af hemmelighederne ved Ole Vildmands metode er, at han får “en snak” med den del i klientens underbevidsthed, der forbinder mad/slik med at “dulme” skjulte ubehagelige følelser” fra barndommen, ungdommen eller senere kriser i livet. Denne beskyttende del af psyken får Ole med på at hjælpe til det ønskede vægttab i stedet for at forsætte de gamle vaner, der har skabt overvægten. Dermed samarbejder både det bevidste sind (5 % ) og underbevidstheden (95 %). Dette “samarbejde” er en del af  grundlaget for Ole Vildmands klienters ekstraordinære succes. En anden årsag er, at underbevidstheden skal overbevises om, at denne Gastric Band operation nu også “er virkelig”. Derfor anvender jeg en cd med de præcise operations lyde, lægerne der taler sammen etc. Læser du artiklen fra Hendes Verden her på hjemmesiden, ser du, at klienten også så operations lys m.m. Så virkeligt opleves det, når Ole Vildmands kombinerer en række forandrings værktøjer med hypnose og ekstra lydkulisse, at klienten derefter helt af sig selv vælger en ny adfærd og ny livsstil.

Det opleves af de fleste som uforklarligt.. let at slanke sig efter Ole Vildmands SLANK LET Koncept. Første uges vægttab svinger mellem 1 og 6 kilo. Gennemsnitligt over tid er vægttabet uden kur omkring 1 kilo om ugen. Denne specielle hypnose-terapi form gør det enkelt at forandre vaner, let at spise mindre og skønt at opleve trangen efter slik og søde sager er helt væk eller stærkt reduceret.

PSYKISK Gastic Band Hypnose efter Ole Vildmands SLANK LET  Koncept er en sikker og billig løsning.

 8 ud ag 10 klienter opnår deres ønskede livsstil ændring efter blot En session. Og konceptet indeholder også et tilbud om en ekstra session til reduceret pris, hvis det skulle blive nødvendigt. Og hvordan værdisætter man i øvrigt, at have fået håbet, lysten, glæden og selvtilliden tilbage i sit liv – sammen med en slank krop, der er pragtfuld at være i? Mine klienter er lykkelige og synes det er uvurderligt.

Fysisk fedme operation: Mange fysisk opererede kæmper stadig med deres trang til mad og slik. Ole Vildmand hjælper også denne type klienter med at finde indre balance og emotionel uafhængighed af mad og sødt.

Ole Vildmand får også forespørgsler på usædvanlige og tilsyneladende vanskelige problemer.  Min holdning er:

“Der findes en nøgle til enhver lås. Det er let at låse op og blive fri for problemet, når vi sammen finder den rigtige nøgle”