Testimonials

Slankeklienters succes historier

Klient

Endelig fri for emotionel afhængighed. Slut med krigen i mit hoved. Siden jeg var hos dig, har det virkelig været en succes. Jeg har slet ikke rørt slik, for jeg har simpelthen ikke haft behov for det – og heller ikke lyst.

Ana

Klient

Typisk tilbagemelding fra en klient – kvinde- 50 år og underviser – der var hos mig for 4 uger siden – mailen skrevet 1 uge efter sessionen. Alle sender en sådan mail, så jeg kan vide at det går godt. Mette  Vejer per 19.1. 108 kilo og hendes slankemål er 68 kilo. Det er 40 kilo vægttab, og målet er at nå idealvægten den 31.12 – altså nytårsaften, hvor det skal fejres.

Kære Ole

Tak for sidst. Når jeg nu skal skrive og fortælle dig, hvordan det er gået i den forgangne uge, kommer det let til at lyde som en omgang reklame, og det er altså ikke meningen. Jeg vil helst kunne skrive det så rigtigt og ærligt som muligt uden at pakke det ind i smarte ord. Så det prøver jeg.

Det var en stor oplevelse at være hos dig, og jeg er overrasket over, hvordan det er gået sidenhen. Mit permanente rod på spisebordet blev hurtigt ryddet, så det nu er rart at sidde der, både at arbejde og spise. Det har heller ikke været svært at købe ind til god mad, og jeg spiser meget lidt til alle måltiderne. Jeg anretter maden smukt på tallerkenen og spiser med vellyst, og jeg nyder de små måltider, jeg laver til mig selv. Et måltid er virkelig ikke større, end hvad der kan ligge på en hånd. Det er nok kun 20-25 % af, hvad jeg plejer at spise til et måltid, men jeg bliver mæt og føler ikke trang til søde og usunde sager. De første kilo er allerede væk og jeg har ikke problemer med halsbrand længere.

Når jeg ser den helt rigtige kjole, jeg vil have på nytårsaften (den dag slankemålet er nået), så køber jeg den. Jeg siger til mig selv mange gange om dagen, at det her virker, og jeg tror på det.

Jeg tror på, jeg kan gå hele vejen og lave den ændring i mit liv, som jeg i så mange år har længtes efter.

Hvis det skulle begynde at smuldre for mig, så kommer jeg tilbage, og du hjælper mig på sporet igen. Men lige nu føler jeg, at jeg har fat i noget af det rigtige og noget, der holder ved. Jeg føler mig utroligt rolig indeni og mærker, at jeg har sluttet fred med mig selv.

Med venlig hilsen

Mette

Klient

 40-årig succesfuld, viljestærk kvinde med selvtillid. Alt går fantastisk i hendes liv – undtagen hendes grådige forhold til mad, slik og cola.

Hej Ole 

Så er den første uge gået. Det er gået supergodt, og jeg har tabt 3 kg siden onsdag. Jeg har ikke den fjerneste lyst til cola light, så selv i søndags, da vi holdt min fødselsdag, drak jeg ikke et glas. Lyst til kage og slik er væk. Det eneste “problem” der er, er at jeg bliver sulten ind imellem de 3 måltider. Jeg kan ikke spise ret meget til hovedmåltiderne, så tænker det er derfor. Så jeg er nødt til at snubbe en lille snack, (noget frugt / mandler / skyr etc.) ind imellem, hvis ikke jeg skal være sulten. Men så længe jeg taber mig, er det vel også ok??

Kh Anette

  Klient

 Hej Ole,

Så kom dagen hvor min vægt er, hvor den skal være. Mit slankemål var 75 kilo – så 39 kilo vægttab på 1 år og 14 dage.

Gry

 

Jeg har langt flest kvinder, som vælger at gøre noget ved deres vægt og livsstil. Dog vil jeg lige fremhæve denne mail fra en mand. For få dage siden fik jeg en af de e-mails jeg elsker:

 Klient

Han skriver kort og klart:

jeg var hos dig i sensommeren sidste år for at ændre min livsstil. Jeg har på 10 måneder tabt 55 kilo, så jeg nu vejer 86 kilo. Jeg har kun lyst til sunde fødevarer.

Allan

  Klient

Det går bare skidegodt med Paw. 1. uge tabte han 6.8 kg. Efter 3 uger er han på 14.5 kg. Motivation til motion er kommet. Paw siger, han er blevet et helt nyt menneske.

 

Her en af mange e-mail forespørgsler. Mange finder frem til mig via en succesfuld veninde.

Kære Ole

Jeg kontakter dig, fordi jeg gerne vil booke en session hos dig. En af mine veninder var hos dig for 4 måneder siden og har tabt 20 kilo. Hun siger, det har været let, fordi hun ikke mere har trang til slik og kager. Hun er ligeglad, siger hun.

Jeg bor i Jylland. Hvornår kommer du herover igen?

Venlig hilsen,

Helle

 

Der er så mange succes historier, at jeg kan fylde en hel bog med dem. I min nye bog  ENDELIG FRI forklarer jeg, hvorfor underbevidstheden saboterer slankekure – og hvordan du løser problemet.

Jeg har i begyndelsen ugentlig mail kontakt med mine slankeklienter. På den måde ved jeg, hvordan de oplever forandringen og deres succes. Det er let at blive mæt. Fri for emotionel afhængighed af mad og slik.